Detail kurzu

BRATISLAVA - ONBOARDING alebo “Vitaj na palube”

OTIDEA s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom seminára je pripraviť účastníkov na procesy, činnosti a aktivity, ktoré sú potrebné na to, aby sa nový zamestnanec alebo utečenec  rýchlo a ľahko adaptoval v novom prostredí a začal aktívne  plniť aj nové pracovné úlohy. Rovnako aj nahliadnuť do procesu ešte pred nástupom nového zamestnanca na pracovisko. Ukázať im, ako pripraviť  pracovné prostredie pre nového zamestnanca, ako pripraviť pracovný tím na nového člena a ako vytvoriť podmienky, aby sa nováčik cítil vítaný a prijatý.

Cieľom je aj adaptácia cudzinca na prostredie našej legislatívy a prostredia. Adaptácia : sociálna, psychologická, antropologická, profesijná, právna a zároveň humánna.

Na našom seminári si ukážeme, ako sa vyhnúť sklamaniu nového zamestnanca, ako eliminovať jeho prvotný stres a nervozitu a ako mu pripraviť príjemné prvé pracovné dni v novej organizácii, aby sa utvrdil v tom, že nové pracovné miesto sa mu páči a chce v ňom zostať.

Obsah kurzu

1.Preboarding

- čo je jeho súčasťou?

- prvý deň v novej práci

- ako pripraviť kolektív na zmenu = príchod nového člena


2. Onboarding 

- najdôležitejšia časť

- participácia kolektívu

- pracovné pomôcky, darčeky, benefity

 

3. Adaptačný proces nového zamestnanca

- ako ho najlepšie pripraviť?

- koho zapojiť?

- timemanažment

 

4. Čím a kedy končí Onboarding?

- kedy je nováčik pripravený?

5. Ako Onboarding nerobiť?

- najčastejšie chyby

-tipy na zlepšenie, nové trendy

6. Aby nám nováčikovia neutiekli

- čo urobiť aby nám nováčik neodišiel ku konkurencii

- wellbeing - základné stavebné piliere potrebné na adaptáciu nového zamestnnanca

7. OnBoardingový ťahák pre personalistu

8. Diskusia

Cieľová skupina

personalisti, vedúci zamestnanci a všetci, ktorí majú o problematiku záujem
Certifikát Potvrdenie účasti na seminári Poznámka k cene

V cene je zahrnuté organizačné a technické zabezpečenie, náklady lektora, materiály pre účastníkov, občerstvenie behom dňa, teplé a studené nápoje, skvelá káva z kávovaru

Hodnotenie




Organizátor