Detail kurzu
KURZ gastronómie | cestovného ruchu - (hotely, reštaurácie, fyzické a právnické osoby)
Z&T PRO Solutions s.r.o.
Popis kurzu
Gastronómia (teória + prax)
Ponúkame odborné poznatky a zručností nevyhnutných
k výkonu povolaní prevádzkára, animátora, kuchára, čašníka a všetkých zvyšných pozícií v oblasti gastronómie. Predovšetkým poskytujeme silno praktické znalosti z ponúkaných pozícií z gastronómie.
Kladieme dôraz na:
- organizácia reštauračného stravovania a vedenie týmu ľudí
- psychológiu obsluhy a predaja
- všeobecné poznatky z práce v kuchyni
- základné a pokročilé poznatky z etikety, spôsoby jednania, správania a
vystupovania ( možnosť vyskúšať (aj v praxi)
- výpočty prípravy jedál
- postupy prípravy jedál možnosť vyskúšať (aj v praxi)
- vytváranie animačných programov
Miesta a termín školení dokážeme prispôsobiť Vašim požiadavkám, aj v prípade ak sa jedná o online-školenie (termíny sú orientačné).
Obsah kurzu
Vysvetlenie a využitie v praxi:
- manažovanie prevádzky, motivácia a školenie zamestnancov
- psychológia obsluhy a predaja
- technologické postupy prípravy jedál
- komunikácia a prezentovanie služieb zákazníkom (stolovanie, obsluha)
- zhrnutie a teoretickej a praktickej časti
Cieľová skupina
- osoby (zamestnaní alebo nezamestnaní), ktorí sa chcú uplatniť
v profesii.
- osoby ktorú chcú rozšírenie kvalifikácie v spomínaných odboroch
- pre tých, ktorí chcú začať podnikať ako SZČO v reštauračných a pohostinských službách, v cestovnom ruchu a turizme
Ak máte záujem o akreditovaný kurz, (pre otvorenie prevádzky) + prípadne kuchár, čašník, cukrár, pekár, je potrebné to ohlásiť vopred nakoľko cena a priebeh školenia je odlišný.
Rezervácia miesta na kurze je možná len po úhrade plnej sumy za kurz. Bez úhrady zálohovej faktúry nie je možné miesto na kurz rezervovať!
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality