Detail kurzu
Požiadavky HACCP
SGS SLOVAKIA
Popis kurzu
HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points - Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov je globáône najrozšírenejším systémom zameraným na zaistenie bezpečnosti potravín, vyvinutý primárne pre NASA, ktorá potrebovala zabezpečiť výrobu zdravotne bezchybných potravín pre kozmonautov. HACCP je tak nástrojom, ktorým sa zisťujú riziká súvisiace s výrobou, so skladovaním, s distribúciou a prípravou potravín vrátane nápojov a pochutín a ktorým sa určujú nevyhnutné opatrenia na zabezpečenie ich hygienickej bezpečnosti a zdravotnej neškodnosti formou kontrolných bodov, v ktorých možno uplatniť prvky riadenia.
Cieľom školenia je zavádzanie účinného HACCP do praxe.
Obsah kurzu
RÁMCOVÝ PROGRAM
- 08.30 Registrácia účastníkov
- 09.00 Požiadavky HACCP
- 12.00 Obed
- 12:30 Požiadavky HACCP, Diskusia
- 14.30 Záver
Cieľová skupina
Široký okruh prevádzkovateľov potravinárskych prevádzok vo všetkých stupňoch potravinového reťazca.cena zahŕňa: náklady na organizačné a odborné zabezpečenie kurzu, školiace materiály, vystavenie osvedčenia s 3-ročnou platnosťou v Sj a Aj
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality