Detail kurzu

online kurz Hygienické minimum - celá SR

Mgr. Lenka Chudá, PhD. - HWORK PZS & BOZP

Popis kurzu

Hygienické minimum je prípravný kurz určený pre jednotlivcov aj skupiny, ktorí chcú pracovať s potravinami a vykonávať epidemiologicky závažné činnosti a potrebujú získať odbornú spôsobilosť, pretože nie sú vyučení v odbore, ale aj pre súčasných pracovníkov v gastronómii, ktorí si chcú obnoviť svoje znalosti a zvýšiť kvalifikáciu. Tento kurz nie je povinný, žiadny zákon ho neprikazuje, ale veľmi Vám uľahčí prípravu na skúšky pred komisiou RÚVZ, ktorá povinná je. Požiadavka odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami totiž vyplýva zo zákona a zamestnávateľ nemôže prijať do zamestnania osobu, ktorá nie je odborne spôsobilá.

Obsah kurzu

Pripravíme Vás na ústnu aj písomnú skúšku na príslušnom RÚVZ. Naučíme Vás všetky potrebné pojmy a definície, osvojíte si s nami zásady tepelného spracovania surových potravín, zásady skladovania a mnoho iného, vrátane najčastejšie sa vyskytujúcich alimentárnych nákaz. S nami Vás žiadna otázka na skúškach nezaskočí !

Cieľová skupina

Pre budúcich aj súčasných pracovníkov v gastronómii alebo vo výrobe potravín a nápojov, budúcich majiteľov prevádzok zariadení spoločného a verejného stravovania, ambulantný predaj potravín a nápojov a pod. 

Náš kurz prebieha online v podvečerných hodinách, takže nemusíte nikam cestovať a kurz môžete absolvovať aj z pohodlia domova. Venuje sa Vám verejný zdravotník, môžete sa na neho počas kurzu obrátiť s otázkami. Vyučuje sa dva dni po sebe v dvojhodinových prednáškach. Každý účastník kurzu získa zadarmo Príručku pre prácu s potravinami. Pomocou nášho kurzu sa pripravíte na skúšky pred komisiou. 

Certifikát Potvrdenie o absolvovaní kurzu Poznámka k cene

V cene sú aj učebné materiály

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať