Detail kurzu
Obstarávate potraviny? Nastali zmeny - vyhodnocujeme kvalitu, nie cenu.
Refam, s.r.o.
Popis kurzu
Cieľ seminára
Seminár komplexne pomôže zodpovedným osobám za verejné obstarávanie potravín ako uprednostniť kvalitu a nie cenu potravín a pritom neporušiť zákon o verejnom obstarávaní. Účastníkov školenia oboznámime s platnou legislatívou pre rok 2016 v oblasti obstarávania potravín. Prakticky pripravíme opis predmetu zákazky pre mäso, mäsové výrobky, hydinu, hydinové výrobky, ovocie a zeleninu, vytvoríme tiež podmienky účasti a kritéria hodnotenia pre obstarávanie potravín.
Obsah kurzu
Rozsah a náplň seminára
Materiálno – spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie vydané Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky UZNESENIE VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY k Zásadám pre zvýšenie bezpečnosti a kvality nakupovaných surovín pre hromadné stravovanie Potravinový kódex Slovenskej republiky Bezpečnosť a kvalita potravín Biopotraviny Sezónnosť potravín a jej výhody Návrh minimálnych požiadaviek na kvalitu potravín Verejné obstarávanie potravín – opis predmetu zákazky, podmienky účasti, kritéria hodnotenia Vzorová dokumentácia
Cieľová skupina
Seminár je určený pre osoby zodpovedné za obstarávanie potravín
Cena seminára zahŕňa vzorovú dokumentáciu, materiály v tlačenej a elektronickej podobe a drobné občerstvenie.
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality