Detail kurzu

Popis kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu ovláda teoreticky aj prakticky ukazovatele technologickej kvality surovín využívaných v pivovarníckom odvetví v zmysle platných noriem. Ovláda moderné technológie výroby sladu a piva. Má vedomosti z oblasti uplatňovania systému HACCP v pivovarníctve. Pozná podmienky obchodovania s pivom na domácom aj zahraničnom trhu. Je zručný v hodnotení objektívnych a subjektívnych parametrov kvality sladu a piva.

Obsah kurzu

Na výučbu kurzu zbierame prihlášky, pri dostatočnom počte záujemcov o vzdelávanie posielame informácie k možnej výučbe. Teoretická časť kurzu prebieha na Poľnohospodárskej univerzite v Nitre, praktickú časť je môže absolvovať v pivovare Steiger – Vyhne, alebo Kaltenecker Rožňava. Prihlásenie na kurz je nezáväzné. Poplatok za kurz je 1490 Eur. V poplatku je zahrnutý všetok potrebný materiál k teoretickej aj praktickej časti výučby.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre záujemcov, ktorí chcú získať vzdelanie z oblasti Sladovníctva a Pivovarníctva

Certifikát Akreditácia Ministerstva školstva, V V a Š SR 3547/2018/67/1, s osvedčením o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu sa môžete zamestnať ako kvalifikovaná osoba, alebo po absolvovaní skúšky odbornej spôsobilosti začať podnikať. Poznámka k cene

kurz nie možné absolvovať cez REPAS

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať