Detail kurzu

KURZ VARENIA S PAVLOM POSPÍŠILOM

LIVIANO restaurant

Popis kurzu

Kurzy varenia s Pavlom Pospíšilom, zatiaľ jediným „Čechoslovákom“, ktorý získal kuchárskeho Oscara – Michelin hviezdu, nekompromisným kritikom, ale aj nadšeným učiteľom a hlavne znalcom dobrého jedla a vína. Kurzy sú organizované v reštaurácii Liviano, v Bratislave.

Obsah kurzu

Ponúkame priestor pre maximálne 15 osôb v jednom kurze, 6–8 hodín aktívneho varenia s Pavlom Pospíšilom, následnú konzumáciu vlastnoručne pripravenej večere s príjemnou obsluhou,kvalitné víno počas celého trvania kurzu,zásterky a všetky potrebné pomôcky a suroviny.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre všetkých, ktorí majú radi gastronómiu ako takú, aj bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností s varením. Sú organizované vo vopred určených termínoch. V prípade záujmu je možné dohodnúť organizáciu kurzu varenia s Pavlom Pospíšilom aj v inom termíne, s iným počtom osôb a s inou hlavnou témou kurzu, podľa dohody.

Hodnotenie




Organizátor