Detail kurzu
Zásady systému HACCP
TÜV NORD Slovakia, s.r.o.
Popis kurzu
oboznámiť účastníkov kurzu so zásadami systému HACCP a praktickými skúsenosťami pri jeho zavádzaní v potravinárskych prevádzkachSMBP a podmienkami certifikácie podľa uvedenej normy
Obsah kurzu
prehľad systémov manažérstva bezpečnosti potravín (SMBP), SMBP a požiadavky potravinárskych predpisov SR, základné princípy systému HACCP a postupnosť krokov pri jeho zavádzaní v potravinárskom podniku, praktické cvičenia (prípadové štúdie), skúsenosti z certifikačných auditov HACCP, postup pre záujemcov o certifikáciu systému HACCP, záverečný skúšobný test
Cieľová skupina
pracovníci potravinárskeho priemyslu
Certifikát
Osvedčenie o absolvovaní kurzu
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality