Detail kurzu

Hygiena potravín a "Hygienické minimum"

AT CONSULT spol.s r.o.

Popis kurzu

Cieľom školenia je pripraviť zamestnancov potravinárskych prevádzok na skúšky z overenia odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov.

  • školenie sa otvára len pre prihlásenú skupinu účastníkov od 5 osôb
  • školenie je realizované ONLINE, formou živého vysielania
  • viac informácií o školení, ako aj prihlášku nájdete na:

www.atconsult.sk

Obsah kurzu

Hlavné témy školenia:

  • Legislatíva SR a EÚ platná pre potravinárske prevádzky
  • Základné hygienické požiadavky na predaj, skladovanie, manipuláciu a uvádzanie potravín do obehu.
  • Základné požiadavky na označovanie potravín.
  • Základné hygienické požiadavky na osobnú a prevádzkovú hygienu.
  • Plány HACCP, prevádzkový poriadok a sanitačný program.
  • Základné hygienické požiadavky na prevádzky spoločného stravovania.
  • Základné hygienické požiadavky na výrobu chladených a mrazených pokrmov.
  • Základné hygienické požiadavky na nakladanie s odpadmi.
  • Základné legislatívne požiadavky na potravinárske prevádzkarne.
  • Epidemiologicky závažné činnosti.
  • Dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia (regulácia živočíšnych škodcov).
  • Povinnosti pracovníkov potravinárskej prevádzky, zdravotná a odborná spôsobilosť.

Cieľová skupina

Školenie je určené pre zamestnancov:

  • reštaurácií, bufetov, jedální, vývarovní, pizzérií
  • predajní potravín, predajní mäsa
  • spracovania potravín, mäsa, ovocia a zeleniny
  • pekárskej a cukrárskej výroby, spracovania mliečnych výrobkov
  • v oblasti vzdelávania v gastronómii a potravinárstve
Certifikát Osvedčenie o absolvovaní kurzu Poznámka k cene

Cena je stanovená individuálne. Cenová ponuka na vyžiadanie.

Hodnotenie




Organizátor