Detail kurzu

Kurz prvej pomoci pre firmy a zamestnancov

Haspo.sk s.r.o.

Popis kurzu

Tento kurz je určený pre zamestnaocv.

Jje povinný zo zákona (č. 124/2006Z.z. §8) pre vašich (vybraných) zamestnancov, ktorí sa chcú naučiť v prípade ohrozenia ich zdravia alebo života pomôcť postihnutému do príchodu profesionálnej pomoci s periódou pre opakovanie kurzu do 36 mesiacov.

Kurz nie je vhodný pre žiadateľov o vodičské oprávnenie!

Obsah kurzu

Zamestnávateľ je podľa zákona NR SR č. 124/2006Z.z. §8 povinný zabezpečiť školenie zamestnancov na poskytovanie prvej pomoci. Slovenský červený kríž odporúča, aby bolo preškolených aspoň 10% zamestnancov firmy, pričom školenie by sa malo opakovať každé dva roky. Preto by sme boli radi, keby ste využili našu ponuku a absolvovali školenie v oblasti prvej pomoci s nami.
Kurz je zameraný na získanie základných vedomostí a zručností potrebných na poskytnutie prvej pomoci. Vzdelávanie prebieha interaktívnou formou a využívame moderné nácvikové modely.
Po každej prednáške si Vaši zamestnanci vyskúšajú nadobudnuté vedomosti aj prakticky. Školenie vedie skúsený inštruktor prvej pomoci s mnohoročnou praxou. Ak máte záujem o školenie pre väčší počet zamestnancov, radi prídeme k Vám. Ak potrebujete zaškoliť len malý počet zamestnancov, môžete prísť na školenie do našich priestorov.
Zásady prvej pomoci sú natoľko jednoduché, že by sa mali pravidelným opakovaním a praktickým nácvikom stať súčasťou našej základnej gramotnosti.

Naše školenie má hneď niekoľko výhod :

1. Školenie prebieha u Vás v čase, ktorý Vám vyhovuje. Zamestnanci sa tak nemusia presúvať na školenie a prispôsobovať svoj pracovný čas.

2. Naše školenie prvej pomoci je zamerané na prax a teda nehrozí, že zamestnanci budú niekoľko hodín počúvať nudnú teóriu.

3.  Naše školenie je praktické a plné názorných ukážok.

Cieľová skupina

Firmy a zamestnanci firiem
Certifikát Certifikát o absolvovaní kurzu prvej pomoci
Hodnotenie




Organizátor