Detail kurzu
Hygienické minimum - Košice
Global Education Centre, Košice
Popis kurzu
Školenie a skúška na výkon odbornej spôsobilosti epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve.
Kurz má možnosť aj online výučby
Obsah kurzu
Zamestnanci – potravinári, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracujú pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu. (pre zamestnancov, ktorí nemajú príslušné vzdelanie v zmysle prílohy č. 6 k vyhláške Ministerstva zdravotníctva SR č. 585/2008 Z. z.)
Cieľová skupina
Každý kto ma záujem pracovať v potravinárstve a prácu s potravinami a potrebuje spĺňať požiadavky RUVZ
Poznámka k cene
+ 50 € kolok, pri skupinovom kurze výrazné zľavy - 36 € osoba
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality